• Online  Hulp (schriftelijk) :

Als ik je gegevens heb (óók een telefoonnummer van een van je ouders/verzorgers) , dan heb je bepaalde rechten.
Je kunt dan een wiskunde-vraag stellen door een foto van je berekeningen, of van de opgave als bijlage in een e-mail te sturen waarin je vermeldt waar die opgave ergens -in welk hoofdstuk van welk boek, of examen- staat en wat de precieze gegevens zijn. Stuur in die bijlage eventuele  berekeningen mee. Dan schrijf ik vervolgens de juiste berekeningen met uitleg en eventuele tekeningen terug in een bijlage naar jouw e-mail-adres.

 Gemiddeld ben ik daar ongeveer 10 minuten per vraag mee bezig….

De eerste drie vragen en antwoorden zijn geheel gratis!
Voor vervolgvragen gaat het tarief in van € 60,00 per uur. Die worden door middel van betaalverzoeken in rekening gebracht.
De betaalverzoeken worden gericht aan de ouders, vandaar dat het mobiele nummer van een der ouders nodig is. 

 

 

 Bijles Online

Stuur ook dan je gegevens eerst in. 
Alleen als je geregistreerd bent, heb je bepaalde rechten.

Wil je een online-bijles in Facetime, Microsoft Teams, Google Hangouts, Whatsapp of Zoom dan is het eerste half uur gratis, . daarna geldt het tarief van € 60,- per uur.
Ook hier geldt dat je per bijles een betaalverzoek krijgt.  Je krijgt daarvoor expertise en kwaliteit van een autoriteit in de wiskunde met meer dan 45 jaar onderwijs-ervaring, die veel hoger ligt dan in de les op jouw school!  Ik werk eventueel met een tekentablet, maar het gaat net zo snel direct in Word of Powerpoint. En als jij geen tekentablet hebt dan raad ik je aan gewoon fotootjes te maken en mee te sturen…

 

Video-lessen

 

Mijn specialiteit is een video-opname van een Powerpoint-presentatie over een paragraaf uit een hoofdstuk (van Getal en Ruimte), die gemiddeld een kwartier duurt waarna je eventueel verder kunt (online/offline) en waarvoor  je tevoren een verzoek kunt indienen. Kosten: € 15,- 

 Voorbeelden van zulke presentatie-video’s vind je bij lessen… 

 

 

 

 

 

Terug naar de hoofdpagina